Ik ben in 2007 afgestudeerd als Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut en direct daarna met deze werkvorm van start gegaan in mijn eigen praktijk. Door de jaren heen heb ik veel opleidingen en bij- en nascholingen in mijn vakgebied gevolgd en ben hierdoor steeds meer doordrongen van het feit dat je meer dan één manier van behandelen kunt aanbieden. Uit de opleidingen die ik heb gevolgd integreer ik in mijn behandelplan onderdelen die mij aanspreken en waarbij ik mij prettig voel. Hierdoor zijn de behandeling in mijn praktijk niet standaard.

 

Als natuurgeneeskundige therapeut werk ik vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat de mens gezien wordt als één geheel op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Als er een klacht optreedt geeft dit aan dat de harmonie is verstoord en richt ik de behandeling erop om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

 

Door mijn buitenzintuigelijke gevoeligheid kan ik energieën van mensen waarnemen en begrijpen. Zodra je in mijn praktijk komt zet ik tijdens het inleidend gesprek mijn hooggevoeligheid in om mij in te stellen op jou en op deze manier informatie te krijgen. Dit noemt men Energetische Communicatie.

 

Vervolgens ga ik met behulp van mijn kennis en vele jaren praktijkervaring onderzoeken op welke manier ik jou het beste kan helpen. Omdat ik vertrouw op mijn hooggevoeligheid zien we gedurende het consult op welke manier ik jou het beste kan behandelen. 

Soms is het belangrijk om vooral te praten, om de situatie waarin jij je bevindt bespreekbaar te maken en je op deze wijze inzicht in je eigen functioneren en handelen te geven. Deze inzichten leiden meestal tot oplossingen voor  zaken die jou belemmeren in je functioneren en handelen. Mijn gespreks- coachvaardigheden zet ik op een "luchtige" wijze in om zo op een ongedwongen manier het gesprek richting te geven. 

 

Tijdens een eerste consult kan een energetische behandeling vooral worden ingezet om rust te ervaren. Tijdens deze  behandeling breng ik met mijn handen energie over naar die plek(ken) waar daar een tekort aan is. Energetische blokkades kunnen op deze wijze worden opgeheven waardoor jouw zelfgenezend vermogen weer in werking wordt gesteld.

 

De energie gaat weer stromen, je voelt je energieker en het energieveld wordt groter en vormt zo weer een natuurlijke bescherming. Vervolgens kijken we op welke manier de (energetische) behandelingen kunnen worden voortgezet.

 

 

Mijn missie is jou verder te helpen met de mij kenmerkende integere, heldere en resultaat-gerichte aanpak. Vrij snel weet ik of ik je kan helpen. Meestal is het wel noodzakelijk om een aantal behandelingen te volgen. Voor mij is het belangrijk dat je vertrouwen in mij hebt en dat jij je bij mij prettig, ontspannen en gehoord voelt. Dit heeft een positief effect op de behandeling.

 

Lees enkele reacties van mijn cliënten.


Praktijk

Contact

Facebook

+31 (0) 6 - 20 35 94 40

mail@praktijkyvonwolters.nl

Klaproos 1

6418 NH Heerlen

Impressum

Praktijk voor natuurgeneeswijze/

energetische communicatie Yvon Wolters - van Esburg

Bank: NL23INGB0005141770

Kvk: 14073516

BTW-ID: NL001819198B18  

Disclaimer

Privacy Policy

Annuleringsvoorwaarden