Kinderen worden de hele dag blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Door de hoge gevoeligheid van sommige kinderen is het hierdoor vaak moeilijk om hier geen last van te hebben en bij zich zelf te blijven. Ze worden onrustig en weten veelal zelf niet waardoor het komt. Door ouders en leerkrachten wordt dit als vervelend gedrag ervaren. Ze weten vaak niet hoe ze het kind kunnen helpen. Ze kunnen hierdoor geïrriteerd  raken en komen zo met het kind in een cirkel van irritatie waar moeilijk uit te komen is.

 

Mijn ervaring is dat veel kinderen met een hoge gevoeligheid baat hebben bij het leren omgaan te gaan met deze gevoeligheid. Ieder mens is omringd met energie die constant in beweging is om energieën van buitenaf op te nemen en ook weer af te geven. Het kind is thuis en ook op school omringd door mensen die elk hun eigen energie afgeven. Zo zijn er veel emoties die het kind met een hoge gevoeligheid onbewust kan oppakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angsten, gespannenheid, onzekerheid, verdriet of boosheid. Als je deze emoties van anderen nog boven op je eigen emoties opvangt is het moeilijk om hier geen last van te hebben.

 

Naast de energetische behandelingen in mijn praktijk leer ik de kinderen hoe ze met behulp van eenvoudige oefeningen “steviger staan” en in hun eigen kracht blijven.  Ze worden minder gevoelig voor de emoties die ze onbewust van anderen oppakken en voelen zich hierdoor prettiger en meer ontspannen.

 

 

Lees enkele reacties van kinderen in de praktijk.


Praktijk

Contact

Facebook

+31 (0) 6 - 20 35 94 40

mail@praktijkyvonwolters.nl

Klaproos 1

6418 NH Heerlen

Impressum

Praktijk voor natuurgeneeswijze/

energetische communicatie Yvon Wolters - van Esburg

Bank: NL23INGB0005141770

Kvk: 14073516

BTW-ID: NL001819198B18  

Disclaimer

Privacy Policy

Annuleringsvoorwaarden