Recensies

Volwassenen:

Haar rustige, belangstellende en integere houding zorgden ervoor dat ik mij direct op mijn gemak voelde ook al wist ik niet wat ik moest verwachten van haar behandelwijze. De energie die ik door mijn lichaam voelde gaan was onmiskenbaar. Ik voelde me erna krachtig en helder. De behandelkamer straalt rust en sereniteit uit. Je voelt je er veilig.

 

Ik ben bij Yvon helemaal tot rust gekomen. Mijn hoofdpijn is weg. Door de gesprekken kwam ik tot bezinning en heb hierdoor mijn dagritme aangepast. Mijn klachten zijn voorbij! Yvon is een heel fijn mens dat je volledig kunt vertrouwen.

 

Ongeveer zes jaar geleden ben ik terecht gekomen bij jou in de praktijk. Ik kan het iedereen aanraden! Als je energie op is of dat je denkt er is geen weg meer te vinden. Het opruimen van oude ballast de nieuwe inzichten hoe je leven een nieuwe draai krijgt. Ik kan je er alleen maar heel dankbaar voor zijn. Alle energie is terug  alle klachten zijn verdwenen, de onrust is uit mijn lichaam. De persoonlijke groei is geweldig die je meemaakt. Ik hoop dat er meer mensen je praktijk zullen vinden en van je diensten gebruik gaan maken, want het levert zoveel goede dingen op.

 

Via een vriendin kwam ik aan adres van praktijk van Yvon Wolters. Ik was al geruime tijd moe, futloos en had  tal van fysieke klachten waar ikzelf ook geen verklaring voor had. Al na twee sessies bij Yvon voelde ik me al stukken beter, na een week of zes voelde ik me weer helemaal top. Ik ben heel tevreden over haar werkwijze en natuurlijk ook over het resultaat. En Yvon laat je ook echt niet langer komen dan noodzakelijk is.

 

Yvon heeft mij geholpen in een tijd waarin ik het heel moeilijk had vanwege familieproblemen. Ze bleef met oprechte aandacht luisteren en wist precies de juiste vragen te stellen, oefeningen te doen, behandeling te geven en handvaten mee te geven waardoor ik alles op een goede manier heb verwerkt. Ik ben Yvon hier heel dankbaar voor.

 

Kinderen:

Hallo Yvon, wilde je even laten weten dat mijn dochter het ontzettend goed doet. Ze staat zonder angst of twijfel over zichzelf. Ze voelt zich top in haar nieuwe klas, heeft nieuwe vrienden gemaakt en staat zelfs vooral als er iets is. Zo mooi om te zien. Dankjewel voor je fijne hulp hierbij.

 

Ik kom al een aantal jaar bij Yvon. Voor de behandeling  voel ik me meestal niet echt lekker, veel hoofdpijn en stress. Te veel dingen zitten in mijn hoofd. Na de behandeling voelt mijn hoofd en lichaam opgeruimd, rustig en gelukkig. Ik heb dan alle informatie in mijn hoofd  zoals Yvon altijd zegt in kastjes geordend. Ik voel me  vrolijker en bekijk alles weer van de positievere kant.  Ik ben een persoon dat heel erg gevoelig is en teveel negatieve energie van anderen in zich opneemt. Bij mij helpt de behandeling bij Yvon supergoed. (16 jaar)

 

Op aanraden van de juffrouw in groep 2 van de basisschool zijn wij bij jouw terechtgekomen. Er waren wat probleempjes met onze dochter op school mbt te fel reageren (schoppen, bijten, spugen, duwen, etc.). Na de eerste behandeling bij jouw merkten wij alsook de juffrouw van onze dochter direct verschil in positieve zin. Een stagiaire die onze dochter nauwlettend in de gaten moest houden vond het opzienbarend dat een kind zo kon veranderen. In het begin had de stagiaire problemen met het gedrag van onze dochter. Na jouw behandelingen is het alleen maar makkelijker gegaan en het afscheid bij het einde van het schooljaar was dan ook uitermate emotioneel. Nu na een aantal sessies zijn wij nog steeds verbaasd over het feit hoe goed de oefening functioneert alsook de verhaaltjes, kaartjes en cadeautjes die jij verzorgd. (7 jaar)

 

Yvon heeft onze kinderen geholpen om vervelende ervaringen te verwerken en zich beter te voelen over zichzelf en in hun omgeving. Het was mooi om te zien hoe makkelijk ze contact maakte met hen waardoor ze zich meteen op hun gemak voelden in de praktijk. Ze luisterden en praatten graag met Yvon en de oefeningen die ze samen deden om weer in balans te komen werden thuis makkelijk herhaald waardoor het resultaat steeds beter werd. Daarnaast gaf Yvon ook energetische behandelingen om het herstel van de balans te bevorderen en de kinderen genoten hiervan. Yvon, dankjewel.  Mocht het ooit weer nodig zijn, dan kom ik zeker bij je terug! (8 en 6 jaar)

Praktijk

Contact

Facebook

+31 (0) 6 - 20 35 94 40

mail@praktijkyvonwolters.nl

Klaproos 1

6418 NH Heerlen

Impressum

Praktijk voor natuurgeneeswijze/

energetische communicatie Yvon Wolters - van Esburg

Bank: NL23INGB0005141770

Kvk: 14073516

BTW-ID: NL001819198B18  

Disclaimer

Privacy Policy

Annuleringsvoorwaarden