Na jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest heb ik vanuit mijn eigen bedrijf in opdracht nascholingen georganiseerd voor kinder-fysiotherapeuten en jeugd- en kinderartsen. Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in het proces van bewustwording en raakte gefascineerd door de invloed die lichaam en geest op elkaar hebben. Na diverse cursussen, workshops en ontelbare boeken volgde ik vervolgens een opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut.

 

Sinds mijn afstuderen in 2007 heb ik een eigen praktijk voor natuurgeneeswijze/energetische communicatie. Ik ben als “geregistreerd therapeut alternatieve geneeswijzen” aangesloten bij de landelijke vakvereniging CAT. 

 

Verder ben ik als oprichter/trainer verbonden aan ZIN! trainingen. Wij bieden cursussen aan voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor therapeuten ontwikkelen wij geaccrediteerde na-scholingen en sinds 2017 bestaat de mogelijkheid om een erkende en geaccrediteerde 2-jarige Opleiding tot Energetisch Therapeut te volgen op HBO niveau.  Kijk voor meer informatie op onze website   www.zintrainingen.nl 

 

Mijn werkzaamheden bij ZIN! trainingen nemen toe, waardoor ik besloten heb minder in de praktijk te werken. Vanaf 1 januari 2021 zal  ik nog slechts één dag in de week in de praktijk werkzaam zijn. Mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging zal ik aanpassen waardoor er voor mijn behandelingen geen vergoeding meer van de zorgverzekeraar kan worden aangevraagd. Door dit besluit te nemen valt voor mij ook de verplichting tot het volgen van geaccrediteerde nascholingen en diverse lidmaatschappen weg. Vanaf dan volg ik alleen nog scholingen die mijn volledige interesse hebben en waarvan ik het geleerde kan inzetten in de praktijk en voor ZIN! trainingen.

 


Praktijk

Contact

Facebook

+31 (0) 6 - 20 35 94 40

mail@praktijkyvonwolters.nl

Klaproos 1

6418 NH Heerlen

Impressum

Praktijk voor natuurgeneeswijze/

energetische communicatie Yvon Wolters - van Esburg

Bank: NL23INGB0005141770

Kvk: 14073516

BTW-ID: NL001819198B18  

Disclaimer

Privacy Policy

Annuleringsvoorwaarden